Styling Puder

1,800.00 L 1,500.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Ultimate Deluxe paraqet shtesën më të re në linjën tonë stiluese – Pluhur Stilimi. Pluhur stilues luksoz i sipërm shton vëllim dhe cilësi me një përfundim natyral.

Ky produkt i riparueshëm është jashtëzakonisht i gjithanshëm, nga shtimi i vëllimit në flokët e hollë deri tek krijimi i strukturës deri tek stilet e relaksuara, është pothuajse shumë e lehtë.

Share this

Description

Hold

Flexible – apply more Powder, for more hold

Finish

Natural shine

Udhëzues stili

Shkojmë në stile moderne, me teksturë. E përkryer për të lashtat, rrëmujat e çrregullt dhe shkurtimet e përditshme

Lloji i flokëve

I përshtatshëm për çdo lloj flokësh, të përdorur më së miri në flokë të mesëm të shkurtër. Excels në flokë më të hollë ose të imët.

Size:

20g

Udhezim

Shtë e lehtë, thjesht Shake dhe Rake.

Për rezultate më të mira, përdorni në flokë plotësisht të thatë.

Në disa lloje të flokëve. Pluhuri për ngjyrosje mund të jetë i vështirë për tu hequr. Për ta hequr, rekomandojmë një larje të plotë duke përdorur Degreaser, Everyday Shampoo e ndjekur me Everyday Conditioner.

Be the first to review “Styling Puder”

Reviews

There are no reviews yet.