Monster Hold

2,300.00 L 2,000.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Monster Hold është një Pomade tradicionale e bazuar në dyll, që mbetet e riparueshme gjatë gjithë ditës.

Kjo është një dylli ekstremisht i fuqishëm, rezistent ndaj djersës që u krijua posaçërisht për stilet tradicionale ose më të guximshme që kërkojnë mbajtje pak më shumë. Ky produkt mban me peshë, duke e bërë atë të përsosur për të kontrolluar stilin tuaj gjatë gjithë ditës.

Duke qenë i bazuar në dyll, Monster Hold nuk ka vendosur, duke e bërë atë të përsosur për këdo që i pëlqen të rimodelojë pamjen e tij. Kjo gjithashtu do të thotë që nuk do të lahet me ujë ose me djersë. Ne ju rekomandojmë të përdorni Ultimate Deluxe Degreaser për të hequr Monster Hold nga flokët tuaj.

Category: Tag: SKU:uppercut_monsterhold
Share this

Description

Hold

Heavy and strong

Finish

Waxy, medium shine

Udhëzues stili
E përkryer për të gjitha stilet

Lloji i flokëve
Do gjë që ka nevojë për kontroll kontrolli

Madhësi
70g

Wax Based

Udhezim

Aplikoni në flokë të thatë që janë larë më parë me Range Range tonë. Filloni duke punuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e thatë dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Djem të ndryshëm kanë stile të ndryshme. Jo të gjithë duan një stil super të rregulluar dhe të lëmuar. Disa djem duan stile të përafërt, me teksturë, të çrregullt në kërkim. Disa djem duan të dy. Por jo në të njëjtën kohë.

Duke ndjekur nga Deluxe Pomade dhe Featherweight, Matte Clay ishte një përshtatje shumë e natyrshme për familjen e Ultimate Deluxe – duke shkelur edhe një herë rregullat dhe normat në produktet konvencionale të flokëve.

Themeluesit e Uppercut Deluxe kuptuan shpejt se stilet e rrëmujshme të shkurtra ishin bërë modeli i ri klasik i ri modern – shkollat ​​e vjetra po humbnin drejt rrjedhës kryesore që mund t’u jepte atyre djemve atë që donin.

Aplikoni në flokë të thatë që janë larë më parë me Range Range tonë.

Filloni duke punuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e thatë dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Formoni flokët tuaj në pamjen e dëshiruar duke përdorur gishtat ose një Krehër nga Aksesori ynë Varg për të dhënë formën që dëshironi për stilin tuaj.

Histori

Për themeluesit e Uppercut Deluxe, ky produkt ishte sfida përfundimtare. Kohë pas kohe njerëzit shumë të saktë po ankoheshin se stili i tyre thjesht nuk do të zgjasë ose se produktet e tyre të tanishme të flokëve thjesht nuk e bënë punën.

Këta njerëz ishin lloji më i ashpër për tu kënaqur – lloji ku stili është gjithçka dhe pamja është pa kompromis. Lloji i njerëzve që nuk japin shanse të dyta.

Pas një kohë të gjatë testimi dhe kërkimi, lindi kjo dylli super e fortë. Kur ata testuan për herë të parë, djemtë u frikësuan vërtet se sa e mirë ishte kjo dylli … pra emri Monster Hold.

Be the first to review “Monster Hold”

Reviews

There are no reviews yet.