Matte Pomade

2,300.00 L 2,000.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Matte Pomade është një rrethues i gjithanshëm, i formuluar për të dhënë një mbajtje të mesme me një përfundim natyral mat.

Matte Pomade performon jashtëzakonisht mirë në një gamë të gjatësive dhe llojeve të flokëve. Matte Pomade është krijuar për të krijuar një gamë të gjerë stilesh, si klasike, ashtu edhe moderne.

Mos lejoni që pamja kremoze t’ju mashtrojë, Matte Pomade me të vërtetë paketon një grusht të aplikuar një herë në flokët tuaj duke i dhënë rrokje dhe mbajtje për të ndihmuar në arritjen e një pamje të shkëlqyeshme që zgjat.

Ky produkt është gjithashtu i tretshëm në ujë, kështu që mund të lahet me lehtësi. Me një erë kaq të mirë që gati do ta dëshironi ta hani atë, ky produkt i gjithanshëm është i domosdoshëm në gamën tuaj të stilimit

Share this

Description

Hold

Medium

Finish

No shine natural matte look

Style guide

Outstanding performance across a diverse range of styles, classic and modern

Hair type

All hair types and lengths

Size

100g

Water based

Udhezim

Aplikoni në flokë të thatë që janë larë më parë me Range Range tonë. Filloni duke punuar një sasi të vogël produkti në pëllëmbët e thatë, duke u siguruar që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, atëherë punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Përdorni një krehër nga Gama e Aksesorëve tuaj për një pamje, pamje të përfunduar ose përdorni majat e gishtave për të shtuar cilësi.

Be the first to review “Matte Pomade”

Reviews

There are no reviews yet.