Matte Clay

2,300.00 L 2,000.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Hold

Strong but reworkable

Finish

Low shine

Udhëzues stili

E përkryer për kontrollin e stileve me teksture

Lloji i flokëve

Ideale për flokë të vështirë për tu kontrolluar me çdo gjatësi

madhësi

60g

Bazuar në vaj

Category: Tag: SKU:uppercut_matteclay
Share this

Description

Matte Clay ishte krijuar për djemtë në arrati që dëshirojnë të ripunojnë stilin e tyre gjatë gjithë ditës.

Balta mbërthen dhe formon me lehtësi pothuajse çdo stil me një fund të thatë.

Matte Clay përdoret më së miri për të krijuar pamje më të shkurtër dhe me tekstur, ku kontrolli kërkohet.

Duke qenë një produkt me bazë dylli, Matte Clay është plotësisht i riparueshëm dhe nuk do të dalë me ujë, gjë që e bën atë të përsosur për djemtë aktivë. Megjithëse kur e dëshironi të ikur, Uppercut Deluxe Degreaser do të sigurohet që të gjitha mbetjet të hiqen.

Udhezim

Aplikoni në flokë të thatë që janë larë më parë me Range Range tonë. Filloni duke punuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e thatë dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Formoni flokët tuaj në pamjen e dëshiruar duke përdorur gishtat ose një krehër të sipërme Deluxe nga Range Accessories tonë për të dhënë formën që dëshironi për stilin tuaj.

Histori

Aplikoni në flokë të thatë që janë larë më parë me Range Range tonë. Filloni duke punuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e thatë dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, pastaj punoni nga pjesa e pasme e kokës përpara, duke u siguruar që të përhapet produkti në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj.

Djem të ndryshëm kanë stile të ndryshme. Jo të gjithë duan një stil super të rregulluar dhe të lëmuar. Disa djem duan stile të përafërt, me teksturë, të çrregullt në kërkim. Disa djem duan të dy. Por jo në të njëjtën kohë.

Duke ndjekur nga Deluxe Pomade dhe Featherweight, Matte Clay ishte një përshtatje shumë e natyrshme për familjen e Ultimate Deluxe – duke shkelur edhe një herë rregullat dhe normat në produktet konvencionale të flokëve.

Themeluesit e Uppercut Deluxe kuptuan shpejt se stilet e rrëmujshme të shkurtra ishin bërë modeli i ri klasik i ri modern – shkollat ​​e vjetra po humbnin drejt rrjedhës kryesore që mund t’u jepte atyre djemve atë që donin.

Ky produkt u bë një mënyrë për t’i dhënë diçka përsëri berberit – një mënyrë për të modernizuar këtë tregti klasike dhe për të zgjeruar atë që ishte e mundur.

Blog-et e lidhura: How to?

  • Si Të Stililojsh:
  • Si Të Stililojsh:
  • Si Të Stililojsh:

Be the first to review “Matte Clay”

Reviews

There are no reviews yet.

You may also like