Easy Hold

2,300.00 L 2,000.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Ultimate Deluxe Easy Hold është formuluar posaçërisht për t’i dhënë dritë mbajtjes dhe një përfundim natyral, mat.

Zgjidhja e duhur për stilimin pa bujë. I përshtatshëm për çdo lloj apo gjatësi të flokëve, baza kremoze rrëshqet në flokë dhe vendoset në një stil natyral pa peshë, pa përpjekje.

Projektuar posaçërisht për të dhënë kontroll të strukturës, vëllimit dhe dritës me një përfundim të butë dhe pa shenja të dukshme të produktit.

Produkti më i lehtë në rangun e Ultimate Deluxe.

Category: Tag: SKU:uppercut_easyhold
Share this

Description

Hold

Light

Finish
Natural and Matte

Udhëzues stili
E përkryer për stilet e lirshme, pa teksture, ku dëshirohet një përfundim natyral

Lloji i flokëve
I përshtatshëm për të gjitha llojet dhe gjatësinë e flokëve

madhësi
90g

Bazuar në ujë

Udhëzime

Ky produkt ka qenë një përpjekje dashurie për themeluesit e Uppercut Deluxe. Shumë shpejt pasi përfunduan formulimin për Deluxe Pomade, djemtë shpejt e kuptuan se ishte vetëm fillimi i gjërave që do të vijnë për tregimin e Ultimate Deluxe.

Aplikoni në flokë të lagur ose të thatë që janë larë me shampon të përditshëm të sipërme Deluxe dhe kondicioner. Godisni flokët e thatë për vëllim më të madh.

Filloni duke punuar një sasi të vogël të produktit në pëllëmbët e thatë dhe sigurohuni që të përhapet në mënyrë të barabartë në të dy duart. Aplikoni një sasi të vogël në zonën e fringes duke përdorur majat e gishtave, pastaj përhapni produktin në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët tuaj duke punuar nga pjesa e prapme e kokës deri në pjesën e përparme.

Për më shumë pamje me tekstile përdorni gishtat ose krehërin CT9 në stil. Për një pamje klasike më të lehtë

Produkti është i bazuar në ujë, kështu që lahet lehtë.
Thënë thjesht, Featherweight bën diçka që nuk bëjnë produktet e tjera të barberit. Kyçet në një stil të shkurtër gjatë gjithë ditës dhe lahet po aq lehtë në fund të tij. Ajo vazhdon e lehtë, formon shpejt dhe qëndron e fortë për aq kohë sa ju dëshironi.

Formulimi i tij është i bazuar në ujë, që do të thotë asnjë mbetje e shëmtuar, ndërsa ende nuhatje e pastër dhe e freskët.

Histori

Ky produkt ka qenë në zhvillim për më shumë se dy vjet në bashkëpunime të ngushta me Ekipin tonë Global të Ambasadorëve të Berberit.

Ndërsa kërkesa për më shumë vëllim, cilësi dhe përfundime më të lirshme u rrit, ne zbuluam se asgjë në treg nuk dukej se po e shkurtonte atë, kështu që lindi Easy Hold. Rezultati është produkti më i lehtë në varg që jep një zgjidhje pa bujë për të dyja nevojat moderne dhe tradicionale për styling.

Grooming pa kohë e bërë të lehtë.

Lloje të ndryshme flokësh, po aq sa stilet, kanë nevojë për produkte të ndryshme për tu dukur mirë. Pesha e peshës është formuluar që i përshtatet stileve më të shkurtra, me teksturë, pa u dukur me shkëlqim ose me lagështi. Shtë e përkryer për djemtë me flokë më të imët, ndërsa janë mjaft të fortë për të trajtuar stilet më të trasha.

Thënë thjesht, Featherweight bën diçka që nuk bëjnë produktet e tjera të barberit. Kyçet në një stil të shkurtër gjatë gjithë ditës dhe lahet po aq lehtë në fund të tij. Ajo vazhdon e lehtë, formon shpejt dhe qëndron e fortë për aq kohë sa ju dëshironi.

Formulimi i tij është i bazuar në ujë, që do të thotë asnjë mbetje e shëmtuar, ndërsa ende nuhatje e pastër dhe e freskët.

Be the first to review “Easy Hold”

Reviews

There are no reviews yet.