Degreaser 240ml

1,600.00 L 1,400.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Ultimate Deluxe Degreaser është një produkt revolucionar i flokëve për burra, i formuluar posaçërisht i gatshëm për të marrë përsipër më të vështirat e rritjeve në flokët e meshkujve. Ajo ofron fuqi përfundimtare për heqjen e produkteve për styling dhe grime të tjera të përditshme dhe mund të aplikohet në flokë të thatë ose në flokë të lagur.

Një lëkurë e lehtë dhe një masazh, i lë flokët të lyera me flokë të pastra pa i tharë ato. Përdorni atë me Kondicionerin e Përditshëm për të përgatitur më mirë flokët
për stilimin.

Aroma jonë e nënshkrimit është një aromë e freskët, e pastër dhe mashkullore pa u mbizotëruar.

Category: Tag:
Share this

Description

Formuluar posaçërisht për të marrë përsipër më të rëndat e ngritjeve, ky produkt është një ndërrues i vërtetë i lojës. Pavarësisht nëse është produkt i grumbulluar apo grime të tjera që ju nevojiten për të larë Degreaser është produkti juaj më i mirë.

Për rezultate më të mira përdorni Degreaser në lidhje me kondicionerin e sipërm Deluxe.

Udhezim

Aplikoni në flokë të lagur ose të thatë, masazhoni në lëkurë. Pije. Përsëriteni nëse është e nevojshme.
Ndiqni me Kondicioner Ditor të Epërme Deluxe.
Nëse në sy pije nën ujë të rrjedhshëm.
Nëse shfaqet acarim, ndërpresni përdorimin.

Histori

Pyesni ndonjë berber dhe ata do t’ju tregojnë për rëndësinë e larjes dhe kondicionimit të flokëve tuaj, jo vetëm për të ruajtur shëndetin e flokëve, por edhe për të siguruar që po përfitoni sa më shumë nga rutina juaj e stilimit. Flokët thjesht të larë dhe të kondicionuar thjesht janë të stilit dhe do të duken më mirë kur aplikoni produktin tuaj të preferuar për styling.

Be the first to review “Degreaser 240ml”

Reviews

There are no reviews yet.