Beard Oil

2,200.00 L 2,000.00 L

Zbritja do të përfundojë në vitin 2020

Përmbajnë vajra Argan, Jojoba, Avocado dhe Rosemary, Oil Beard Upper Deluxe Beard është krijuar posaçërisht për të zbutur, kushtëzuar dhe ushqyer të gjitha llojet e mjekrave.

Vaji më i hollë se sa vajrat tradicionale të mjekrës, Vaji i mjekrës së sipërme Deluxe është zhvilluar për të ofruar një aplikim më të butë dhe përfundim më të lehtë.

BEARD OIL & BEARD BALM

Vaji i mjekrës së sipërme Deluxe Beard është formuluar për të kushtëzuar mjekrën, para stilimit me Balmën e mjekrës së sipërme Deluxe.

Vaji i mjekrës së sipërme Deluxe Beard është një serum i kondicionuar, i cili përdoret për çdo ditë të dytë për ta mbajtur mjekrën tuaj të butë dhe të shëndetshme. Vaji do t’ju ndihmojë të mbani lëkurën tuaj të lagur dhe mund të zbut nervozizmin.

Balsami i mjekrës së sipërme Deluxe është një produkt styling për mjekrën tuaj. Ajo duhet të përdoret çdo ditë për të ndihmuar në shtimin e strukturës dhe kontrollin e çdo qime të qëndrimit, duke e mbajtur mjekrën tuaj duke kërkuar më të mirën.

Category: Tag:
Share this

Description

Vaji i mjekrës së sipërme Deluxe Beard është i lehtë, pa yndyrë me një aromë Patchouli dhe lëkure
Për rezultate më të mira përdorni Degreaser në lidhje me kondicionerin e sipërm Deluxe.

Udhezim

Për ta përdorur, aplikoni direkt në mjekër ose duar. Masazhoni vajin në të gjithë mjekrën dhe lëkurën derisa të përhapet në mënyrë të barabartë në të gjithë.

Be the first to review “Beard Oil”

Reviews

There are no reviews yet.